Ryhmäkuvaukset

PENTUKOULUTUS
Pentukoulutuksen kesto on 5 kertaa. Koulutuspaikat vaihtelevat. Kurssin tavoitteena on opettaa pennulle arkitottelevaisuutta sekä sosiaalisuutta muita ihmisiä sekä koiria kohtaan. Kurssin aikana pääset totuttamaan pentuasi myös kaupungin vilskeeseen.

Kurssi ei ole tokon alokaskurssi, vaan mukavaa tekemistä, touhuamista ja puuhastelua pennun kanssa.

Kurssille ovat tervetulleita alle 1v. koirat ohjaajineen. Koirilla tulee olla voimassaolevat rokotukset (penikkatauti ja rabies), joten ihan pienen pennun kanssa kurssille ei voi osallistua. Kurssille mahtuu mukaan 10 koirakkoa. Kurssi on maksuton ja se on tarkoitettu vain Etelä-Hämeen Koirakerhon jäsenille. Toivottavaa olisi, että kurssille osallistuvaa pentua ohjaisi pääasiassa yksi ohjaaja. Mikäli ohjaaja on nuori, kuitenkin yli 12-vuotias, tulee nuoren ohjaajan mukana olla huoltaja koko kurssin ajan.

pentuja

(c) Nina Hakanen

ARKITOTTELEVAISUUS
Arkitottelevaisuuskurssilla harjoitellaan koiran hallintaa jokapäiväisessä elämässä eteentulevissa tilanteissa. Kurssilla perehdytään muun muassa ohitustilanteisiin, hihnakäyttäytymiseen sekä perustottelevaisuutteen, kuten istuminen, maahanmeno, odottaminen.

Tulevista koulutuksista lisää Koulutustiedotteessa.